Hommikupudrud (teisipäeval 7.45 - )

20. veebruar - Kaerahelbepuder, moos, kohv

 

8. nädal (19. veebruar - 23. veebruar)

 

  E T K N R
  valik: ahjukartul, tatar 170g kalabitkii 80g rassolniksupp 280g kana-riisivorm 270g mulgipuder 250g
  vorstikaste 150g valik: keedukartul, riis 170g hapukoor 20g kurgisalat 45g hapukoor 20g
  marineeritud punapeet 40g külm hapukoorekaste 100g leivasupp 200g puuvili karbonaad sibulaga 80/20g
  värskekapsasalat 40g kaalika-rosinasalat 40g valik: keedis, hapukoor 20g valik: morss, keefir 200g konservkurgisalat 45g
  valik: mahl, keefir 200g õun viinamarjad 100g leib, sai, sepik 50g valik: morss, keefir 200g
  leib, sai, sepik 50g valik: morss, keefir 200g leib, sai, sepik 50g sidrunivesi leib, sai, sepik 50g
  sidrunivesi leib, sai, sepik 50g sidrunivesi   sidrunivesi
    sidrunivesi      
           
           
Energia 796 kcal 788 kcal 736 kcal 754 kcal 879 kcal
Süsivesikud 83,1g 99,4 g 108 g 82 g 87 g
Rasvad 34,7g 29,5 g 21,7 g 29 g 41 g
Valgud 30,7g 25,6 g 17,8 g 35 g 32 g